Anoniem verhaal toevoegen

Buurvrouw in de tuin

Geplaatst op woensdag aug 17, 2011 in categorie Erotische verhalen

Op een warme zomerdag ging René in de tuin werken, het gazon moest gemaaid worden en de heg moest gesnoeid worden. Het was harte zomer en de zon straalde over de tuin.

Toen hij begon aan de heg keek hij of hij de buurvrouw zag. René zijn buurvrouw was een single vrouw die al 2 jaar naast haar woont. In de zomer ziet hij haar regelmatig naakt in de tuin liggen, en als zijn eigen vrouw niet thuis is heeft hij de tijd om rond te kijken.

Toen René de buurvrouw zag liggen in een tuinstoel compleet naakt keek hij haar aandacht aan. Ze had een mooi slank lijf met prachtige borsten. Jarenlang staart hij op dagen dat zijn buurvrouw Fleur buiten in de tuin ligt naar haar. Hij heeft al vaak over haar gefantaseerd, hopend dat zijn vrouw niet thuis zou zijn en hij door de heg naar de buurvrouw ging om haar heerlijk te verwennen. Mee dat hij dat zei roept de buurvrouw hem, ze vroeg of hij het erg vond om haar kant van de heg ook te snoeien.

René die in een ontbloot bovenlijf stond aarzelde niet en ging naar de andere tuin. Ze lag daar zeer uitdagend in de tuinstoel, haar benen gespreid zodat hij een perfect zicht had op haar gladgeschoren kutje. Hij kon haar ogen niet zien omdat ze een zonnebril op had, maar hij had het gevoel dat zij ook naar hem keek. Hij liep langzaam op haar af zonder wat te zeggen, hij knielde voor haar neer en begon haar voeten te likken. Fleur ging er goed voor liggen toen René verder naar boven ging, hij pakt met zijn handen stevig haar kont vast en trekt haar naar beneden zodat hij haar kon beffen. Ze had die ochtend haar kutje geschoren waardoor die heerlijk zacht was, René bleef haar 10 minuten beffen en Fleur schoof op en neer in de stoel van genot. Hij kwam omhoog en begon aan haar tieten te zuigen, Fleur zette haar nagels op de rug van René van opwinding…

Na de heerlijke seks in de tuin van Fleur wilde René net terug gaan naar zijn eigen tuin toen hij zijn vrouw zag staan, ze zat waarschijnlijk al even mee te kijken toen René en Fleur aan het neuken waren. Hij schrok en wilde een excuus zoeken, maar voordat hij wat kon zeggen kwam zijn vrouw door de heg en liep regelrecht op Fleur af. René dacht dat ze Fleur een klap ging geven… maar toen zoende zijn eigen vrouw de knappe buurvrouw. René zijn mond stond open van verbazing, het was zeer opwindend op de twee vrouwen met elkaar zien zoenen en strelen. Hij wilde zich ertussen mengen maar zijn vrouw wees hem naar een andere stoel.

Zijn vrouw wilde hem terug pakken door met de buurvrouw te neuken, terwijl hij moest toekijken. Iets wat geen enkele man erg vindt. Toen ze elkaar aan het beffen waren hield René het niet meer. Hij stond op en ging bij de twee vrouwen staan, deed zijn broek naar beneden en dwong hen hem te pijpen. Hij was nog nooit gepijpt door 2 vrouwen en het was heerlijk. Zijn eigen vrouw vond het niet erg dat hij met de buurvrouw neukte en nu neukt hij zijn eigen vrouw en de buurvrouw…

Die zomer was de tuin van Fleur regelmatig voorzien van René en zijn vrouw..