Anoniem verhaal toevoegen

Mijn buurmeisje en ik.

Geplaatst op zaterdag nov 10, 2012 in categorie Lesbische verhalen

Het was een saaie zaterdag en ik zat een beetje te zappen. Tot ik de deurbel hoorde ik deed open en zag mijn buurmeisje van 15 jaar. Haar mascara was helemaal uitgelopen ik liet haar binnen en vroeg wat er was. Ze vertelde me een heel verhaal over dat haar vriendje het uit had gemaakt. Maar ik had al lang geen aandacht ik zag dat ze geen BH aan had en zag haar lekkere tietjes. Ik streelde haar hoofd en fluisterde troostende woorden. En ik ging wat dichter naar haar toe zitten. Ik boog me naar voren en zoende haar ze spartelde niet tegen dus ik ging door. Ik streelde haar hals daarna haar buik en toen haar kutje ik voelde dat die al nat en warm was. Ik vroeg of ik door mocht gaan ze kreunde en dat beschouwde ik als een ja. Dus deed ik mijn hand in haar string speelde eerst met haar lipjes en ging toen met een vinger naar binnen ze krampte een beetje maar spartelde niet tegen. Dus ik deed er nog twee vingers bij en duwde hard op haar klit. Ze kreunde nu hevig en ik voelde haar sappen. Ik haalde mijn hand uit haar kut en zei dat zij mij nu wel mocht verwennen. Wacht even. Ze rende naar haar eigen huis en kwam toen terug met twee dildo’s handboeien en een fles wijn. Ze boeide me vast en drukte de fles in mijn mond. Ik dronk ervan en voelde opeens een dildo in mijn kont gaan en een in mijn kut. Ik kreunde hard maar ze ging door. Ze duwde me op handen en knieĆ«n en ging toen heel langsaam met haar tong in mijn kutje. Het was echt heerlijk toen voelde ik opeens iets heel groots in mijn kont gaan ze had de wijnfles naar binnen geduwd het was heerlijk……. Word vervolgd