Anoniem verhaal toevoegen

Mijn eerst keer

Geplaatst op maandag jan 13, 2014 in categorie Homoseksuele verhalen

Hallo, Ik ben John 41 jaar mijn verhaal speelde zich jaren geleden af op mijn slaapkamer. Ik was 14 jaar en had al een beetje ros schaamhaar en had mijn eerste natte droom al gehad. Ik zat op mijn kamer mijn huiswerk aan het maken toen mijn broer (17 jaar) binnen kwam, ik zat in mijn ondergoed op bed met mijn boeken voor me,mijn broer begon eerst te praten over het huiswerk en hielp me zodat ik sneller klaar was. toen ik gedaan had begon mijn broer mij te kriebelen en niet veel later lagen we over het bed te rollen, plots voelde ik een hand vluchtig over mijn piemel gaan maar gaf er verder geen aandacht aan, tot mijn broer me op mijn rug in het bed smeet en boven op mij kwam zitten en me vroeg of ik wist wat pijpen was, ik had er wel al eens iets van ge hoort maar wist er het fijne niet van, mijn broer legde uit wat het betekende en vroeg of ik dat bij hem wilde doen. Ik wist niet wat antwoorden, ik voelde hoe mijn broer met zijn achterste zachtjes over mijn piemel begon te wrijven en kreeg natuurlijk een erectie hmmmm zij mijn broer hij staat al lekker stijf voel ik, ik probeerde hem van me af te smijten maar dat lukte natuurlijk niet hij was veel te sterk. hij schoof een beetje naar onderen en keek naar mijn slip die nu een beetje omhoog stond door de erectie. Hij wreef zachtjes met zijn vinger over mijn ballen en zo over de schacht naar mijn eikel, ik werd zo op gewonden dat ik geen verzet meer bood, toen zijn vinger over mijn eikel ging tot aan de rekker van mijn onderbroek trok hij mijn hem naar beneden en bekeek mijn stijve piemel van 14 cm hmmmm lekker lulletje heb je hier, hij ging van mij af en trok mijn slip uit en wreef terug over mijn ballen en piemel, hij boog zich voorover en nam mijn stijve piemel in zijn mond, ik voelde zijn warme mond van aan mijn eikel zo tot aan hij volledig in zijn mond was verdwenen, hij deed dit heel traag en ik voelde zijn tong rond mijn eikel draaien, ik kreeg het gevoel dat ik op ontploffen stond, hij stopte met pijpen en kwam naast me staan en liet zijn broek zakken, ik zag een enorme bult in zijn slip zitten, hij deed zijn slip uit en ik zag voor het eerst zo een grote stijve lul, een mooie blootte eikel en kaarsrecht zeker 19 cm groot, ik bracht mijn hand naar zijn lul en voelde er voorzichtig aan, ik wreef over zijn eikel en zo naar zijn grootte zak met veel zwart haar op, hij kwam dichter staan zijn eikel was nog maar 2 cm van mijn gezicht verwijdert, hij keek me aan en legde zijn hand op mijn hoofd en duwde zachtjes mijn hoofd tot tegen zijn eikel, ik deed mijn mond open en voelde zijn lul in mijn mond schuiven,ik voelde hem dieper gaan en hield hem tegen ik was bang, ik dacht dat hij hem gans in mij zou duwen maar hij keek me aan en zij dat hij hem niet verder zou steken, zijn lul smaakte lekker, ik was daar verwonderd van. ik probeerde zoals hem heen en weer te gaan met mijn hoofd en dan met mijn tong rond zijn eikel, hij kreunde van genot en dat vond ik fijn, ik weet niet meer hoelang ik hem pijpte maar plots trok hij hem uit mijn mond en kreeg ik zijn sperma op mijn gezicht en borst gespoten, er kwam geen einde aan zoveel sperma had ik nog nooit gezien. hij pakte een doek en kuiste zijn lul af en begon dan zachtjes aan mijn piemel te trekken, het duurde niet lang voor ik voor de eerste keer echt klaar kwam. Nadien hebben we nog veel leuke momenten met elkaar beleefd.