Anoniem verhaal toevoegen

Twee vrouwen

Geplaatst op vrijdag sep 9, 2011 in categorie Lesbische verhalen

We hadden elkaar met mails en op msn al vaak helemaal gek en supergeil gemaakt. Dan zaten we achter de pc allebei te vingeren en kwam ik spuitend klaar.
Nu hadden we eindelijk afgesproken! We zouden naar een afgelegen plekje in de polder gaan, ik was er aleens eerder geweest, het was er stil genoeg om onze gang te kunnen gaan.
Ik pikte haar op bij een carpoolplaats, we waren erg lacherig, maar dat veranderde al snel toen per toeval haar been het mijne raakte. We voelden allebei de electrische schok door ons gaan en het geil stroomde acuut in mijn kut. Mijn tepels werden keihard en dat zag ze..ze pakte er meteen één vast en ik kon een krein van genot niet onderdrukkenn. Eenmaal op de plek legden we snel deken neer en trokken onze kleren uit, bikini eronder…miniscuul. WE begonnen meteen heftig te tongen en rolden over elkaar heen, mijn handen grepen haar billen en ik begon ze te kneden, ze duwde haar heupen en haar kut tegen me aan.Ik duwde terug en het leek alsof we flink lagen te neuken. Ik greep naar haar kut en meteen spreidde ze haar benen,drie vingers stootte ik naar binnen en ze kreunde..”meer meer, harder…toe dan, pak me”…we waren zo geil als boter en lieten ons helemaal gaan.. Terwijl ik haar met mijn vingers lag te neuken hapte ze naar mijn tepels en zoog ze hard en diep naar binnen, het maakte me buiten zinnen van geiligheid..ik kermde en kreunde en kronkelde onder haar handen en tong. Aan haar haren trok ik haar weg, ik duwde haar op haar rug en deed ruw haar benen wijd open….wat een natte, openstaande kut, gulzig zette ik mijn tong tegen haargezwollen schaamlippen en begon hard en snel te likken. Ze slaakte kreetjes en kermde hard toen ze haar eerste orgasme kreeg….
Toen duwde ze mij hardhandig op de grond, ze graaide iets uit haar tas en deed een voorbindpik om..een enorme zwarte dikke staaf….