Anoniem verhaal toevoegen

Gezelschapsdame?

Geplaatst op donderdag okt 18, 2012 in categorie Erotische verhalen

Ik heb gereageerd op een oproepje van jou waarin je vroeg om een hete en volgzame vrouw als gezelschapsdame voor de avond en de nacht. Omdat ik er allerlei fantasieën door kreeg, had ik besloten om te reageren. Je gaf een kledingcode op waaraan ik moest voldoen: absoluut géén lingerie of ander ondergoed aan en persé wel schoenen met sexy hoge hakken. Ik kwam die dag rechtstreeks van een andere opdracht naar jou toe, en kon me daardoor niet aan het kledingvoorschrift houden. Totaal niet zelfs. Ik had gewoon lingerie aan, een spijkerbroek met een topje en zeer gemakkelijke platte schoenen.
Je maakte de deur open, verwelkomde me hartelijk en leidde me je huis binnen, naar de keuken. De grote open raampartij zonder gordijnen meteen boven het aanrecht viel meteen op. Wat een ruim en mooi uitzicht naar buiten naar een rustige maar toch veel gebruikte wandelroute. Je wees me waar alle benodigdheden stonden en vroeg me of ik het een bezwaar vond om de koffie te zetten, zodat jij boven even iets kon halen. Natuurlijk vond ik dat geen probleem, ik keek je nog na toen je de trap op liep, onder de indruk van je sexy verschijning in je nauw aansluitende jeans en openhangende witte overhemd. Ik was druk in de weer toen jij alweer naar beneden kwam en vlak achter me kwam staan en me met je harde lijf tegen het aanrecht aanduwde. ‘Ik zie dat je je niet aan mijn kledingcode hebt gehouden’ fluister je in m’n oor. ‘Dat is geen probleem, dat kan ik voor je oplossen, maar voordat ik dat doe, ga ik je daarvoor straffen’. Meteen voelde ik je handen onder mijn topje over mijn huid strelen. Mmmmmm, er ging een siddering door me heen. Je trok het topje over mijn hoofd uit en meteen voelde ik ook mijn bh verdwijnen. Ik wilde naar achter stappen want we stonden hier open en bloot voor het raam, maar jij hield me tegen het aanrechtblad aangeduwd. ‘Staan blijven, dit is je verdiende loon, ik ben nog niet klaar.’ zeg je zachtjes. Je maakt mn broek los en in één ruk, tegelijk met mn slip, trok je deze naar beneden. Tegelijk met mn schoenen werd hij over mn voeten getrokken en belandde naast het topje en bh op de vloer. Daar stond ik dan, helemaal naakt voor het grote raam in je keuken, vastgepind tegen het aanrecht. Mijn hart klopte in mn keel en mn adem ging snel. Wauw, dit had ik niet verwacht!!
Ik voel je handen over mijn lijf gaan, spelen met mn tepels die al flink hard aan het worden zijn en dan afdwalen naar beneden, naar mijn zorgvuldig in model geharste schaamhaartjes. Daar stokken je vingers en je zucht geërgerd. Je draait me om en tilt me op het aanrecht. Helemaal achteraan moet ik gaan zitten, met mijn inmiddels erg geile kutje boven je wasbak en met mijn rug tegen je raam. Uit het aanrechtkastje pak je een bakje met daarin een scheermesje en scheergel. Met rustige bewegingen begin je me in te zepen. De koelte van de gel gecombineerd met de zachte druk van je vingers maken dat mijn lipjes en klitje al aardig opzwellen en steeds gevoeliger worden. Behendig haal je met het scheermesje alle haartjes weg en tegen de tijd dat je helemaal klaar bent, ben ik botergeil. Met de sproeier was je alle zeeprestjes en losse haartjes weg. Je haalt me van je aanrecht af en draait me weer met mijn rug naar je toe. Je handen gaan weer over mijn blote lijf en je vindt dat ik erg verhit aanvoel. Tijd om af te koelen. Met een greep in de ijskast heb je een ijsklontje te pakken waarmee je mijn tepels bewerkt, die worden keihard en de ijskoude druppels glijden over mijn buik naar beneden. Als ik ze weg wil vegen, hou jij me tegen. Je pakt een van de kledingstukken die je boven hebt gehaald, een wijdvallend gladsatijnen topje, en trekt me dit aan. Wow, dit voelt koud en glad tegen mn tepels die toch al vooruit priemen. De stof blijft een beetje plakken aan mn nog vochtige huid, zodat de twee harde topjes duidelijk aftekenen. Dan pak je een lichtgrijze katoenen broek en je laat er een druppeltje water op vallen, zodat ik duidelijk kan zien dat de stof donker verkleurt als ze nat wordt. Onbegrijpend kijk ik je aan. Je duwt me voorover op het aanrecht en ik voel dat je mn kutje een beetje opentrekt zodat je er een ijsklontje in kunt stoppen. Meteen laat je me weer rechtop staan en moet ik de broek aantrekken. Die is wat strak, zodat de naden in de stof langs mn klitje schuren. Als klap op de vuurpijl heb je ook nog een paar killer-stiletto’s voor me, die ik aan moet trekken. Als ik dan sta, voel ik de stof van de broek extra vaak langs mn lipjes en klitje schuren en priemen mn tepels extra hard in de stof. Meteen voel ik de eerste druppel water uit mn kutje glijden en geabsorbeerd worden door de stof. Wat ik ook doe, dit kan ik niet tegenhouden.
Je duwt me richting voordeur en zegt dat je dit een mooi moment vindt om even een frisse neus te gaan halen. Ik wil m’n jas pakken, maar die hang jij weer terug aan de kapstok. Dat is niet toegestaan, zeg je, had je je maar aan de kledingcode moeten houden. Zo gauw we buiten zijn voel ik een koel briesje langs mn vochtige harde tepels en ik ril van opwinding. Bij iedere stap schuren mijn lipjes en klitje langs de naden in het kruis van de broek en ik weet dat de stof in de buurt van mijn kut langzaam maar zeker en voor iedereen zichtbaar donker aan het kleuren is. Het briesje en mijn eigen bewegingen zorgen er voor dat de koele gladde satijnen stof van het topje steeds opnieuw zacht langs mijn tepels glijden. Het is druk op het wandelpad en ik weet zeker dat iedereen aan me kan zien wat er aan de hand is. Ik word langzamerhand dronken van opwinding en geilheid.
Het begint al te schemeren als we weer bij je voordeur zijn aangekomen en binnengekomen moet ik op de deurmat blijven staan. Je haalt twee sets handboeien en een blinddoek te voorschijn. Die bind je me voor. De handboeien gaan om mijn polsen, links een set en rechts een set. Dan leid je me weer je keuken binnen en zegt dat ik even moet blijven staan. Ik hoor kettingen rammelen en even later duw je me zacht maar dwingend met mijn billen tegen je keukentafel aan, je tilt me op zodat ik op je tafel zit. Ik voel hoe je me achterover duwt en zo gauw mijn rug de tafel raakt leg je mijn armen gespreid neer. Ik hoor metalen geklik en ik realiseer me dat ik vastzit. Mijn benen worden opgetild en uit elkaar gedwongen. Ik voel zachte stof rond mijn enkels en als ik het probeer kan ik mijn benen niet meer bij elkaar doen. Ik lig nu geblinddoekt en volledig vastgebonden op je keukentafel. Je streelt mijn gezicht en excuseert je even. Ik hoor dat je de keuken uitloopt.

Na een minuut of wat ben je er weer. Ik hoor het lichtknopje en realiseer me opeens dat ik nu in het volle zicht lig van iedereen die voorbij loopt. Niet dat dit zo veel mensen zullen zijn, maar toch. Prompt voel ik mijn tepels weer verstijven en mijn kut samenknijpen. Ik voel je warme adem vlak bij mijn oor. Je maakt één hand weer los en leidt deze over je lichaam heen, zodat ik kan voelen dat je helemaal naakt bent. Je pik is schrikbarend groot en keihard. Ik schuif onrustig op tafel heen en weer totdat ik het geluid hoor van een schaar die open en dicht gedaan wordt. Ik voel koud metaal op mijn buik en ik voel en hoor hoe het topje van me af wordt geknipt. Meteen zuig lik en bijt je aan mijn tepels, totdat ik lig te kronkelen van genot. Daarna voel ik hoe je op je knieën over me heen gaat zitten en je stijve lul in m’n mond stopt. Je duwt hard door tot achter in mn keel en pompt een flink aantal keren op en neer. Wat ben je groot! Met mijn tong en lippen probeer ik elk plekje van je pik te raken. Ik hoor hoe je kreunt en voel hoe je pik begint te trillen. Je trekt m terug, klimt van tafel af en even voel ik helemaal niets meer. Dan opeens je warme lippen en tong op mijn buik en je handen die de broek aan flarden knippen. Je mond gaat steeds verder naar beneden en algauw heb je mijn klit gevonden. Die verwen je heerlijk voordat je verder gaat en me overheerlijk beft. Je handen glijden weer terug naar mn tepels en spelen er zachtjes mee. Op het moment dat ik een orgasme aan voel komen, stop je. Een zucht van teleurstelling ontsnapt aan m’n lippen, maar je had nog wat voor me in petto. Je ramt je pik in één keer mn geile natte kut in, masseert met je ene hand m’n klitje en met de andere hand m’n sterretje. Ongekende genotsgolven schieten door me heen. Daar ben ik nog nooit genomen! Opnieuw komt een orgasme opzetten en alweer stop je voordat het zover is. Je haalt met je vinger wat van mijn eigen geil uit mn kut en smeert dit met hard masserende bewegingen op mijn sterretje. Af en toe glijdt je vinger een stukje naar binnen.
Ik hoor metalen geklik en meteen word ik door je opgetild. Je draait me om, zet me op mijn benen en laat me op mijn buik op tafel liggen, dan maak je mijn handen weer vast. Mijn tepels schuren over het grove oppervlak van de tafel en stimuleren me nog verder.
Je duwt me vast tegen de tafel aan en zet je handen op mijn heupen. Dan voel ik iets hard tegen mijn sterrretje drukken, dat moet die grote stijve pik van je zijn. Met een vastberaden duw komt de eikel bij me binnen en meteen duw je dóór. Zo gauw je pik helemaal in mij is, voel ik je ene hand mijn kut en klit masseren en je andere hand heeft een van mijn tepels te pakken, trekt, draait en knijpt daar krachtig in. Je pompt je pik bijna helemaal naar buiten en weer naar binnen en iedere keer schiet een pijnlijke genotsscheut door mijn hele lijf. Al gauw begin ik te schokken en golft het orgasme eindelijk hevig door mijn hele lijf. Bijna tegelijkertijd voel ik ook jou verstijven en voel ik hoe jij mijn kont helemaal volspuit met je heerlijke zaad. Zo lekker ben ik nog nooit klaargekomen.
Ik lig nog na te hijgen als ik opeens de deurbel hoor. Je maakt de voordeur open en ik hoor iemand binnenkomen. “Ze is er helemaal klaar voor”, hoor ik je zeggen.
Mijn hersens werken op topsnelheid: wat staat er nog te gebeuren?

Wil je graag het vervolg van dit verhaal lezen? Stuur me even een berichtje op heetvrouwtje@hotmail.com.