Anoniem verhaal toevoegen

Onlangs kwam ik de geile sexchat flirtzolder.nl tegen ik heb daar direct een leuk profiel aangemaakt dirkt daar na kwamen alle geile reactie daarop binnen. Ik had nooit gedacht dat ik zo in de smaak zou vallen? Maar snel bedacht ik me dat ik zo ook wel een een hele grote fantasie waar zou kunnen gaan maken.

Al snel kwa ik in contact met een leuke vent en vertelde hem dat ik een geile fantasie had om eens door 15 a 20 mannen sex wil hebben en hoe hij daarin stond.

De man vertelde me dat hij dat we zag zitten en kende nog wel een aantal goed geschapen mannen. Na een aantal keren gemaild te hebben besloot ik me telefoon nummer te geven. Nu alleen nog het volgende probleem zien te tekkelen. Want ik ben getrouw maar me vent ik daar niks van hebben om mijn te delen. Terwijl mijn verlangens alleen maar aan het groeien waren en ik er zelfs over begon te dromen. Dus wat heb ik gedaan ik hem voor mijn vriend 2 karen gekocht voor een feest waar hij helemaal gek van is. En heb gezegd dat hij lekker met je beste maatje naar dat Dance feest moest gaan. Zo ben ik er van verzekerd dat hij de hele avond en nacht weg zou zijn.

Eindelijk was het dan zo ver en stond mijn mannetje op het punt van vertrek. het is nu hal 8 nog een uur te gaan voor dat die mannen er zullen zijn. Ff douche scheren en me geilste lingerie aan gedaan.
kwart over 8 en de bel gaat. de man waar ik eerder contact mee had is aan gekomen. Hij kon zijn handen niet van me af houden. hmmm heerlijk!!! ik begon al aardig in de stemming te komen een kwartiertje later ging nog eens de bel en ja daar waren de eerste vrienden van hem even kennis maken in de hal. Broekken uit en pikken zien. zij ik en begon ze hevig te pijpen. ik zij zo dat smaakt naar meer dus wie gaat er mee naar boven? en daar begon het heerlijke avontuur.

Zo zie je maar weer hoe geil zo’n gratis sexchat wel niet kan zijn. hihihii flirtzolder.nl bedankt