Anoniem verhaal toevoegen

Joost en Rick

Geplaatst op dinsdag jun 2, 2015 in categorie Homoseksuele verhalen, Tieners

Joost is een 16 jarige hetero jongen. Hij is 1.84 meter lang, heeft kort blond haar en blauwe ogen en heeft een gespierd lichaam.
Zijn beste vriend, Rick, is 17 jaar oud en is homo. Hij is 1.88 meter lang, heeft lang bruin haar en bruine ogen en heeft een slank lichaam. Het is een hele knappe jongen.

Op een regenachtige woensdag zitten ze bij Joost thuis. Ze zijn alleen thuis en zitten op de kamer van Joost te gamen.

“Ik moet ff naar de wc”, zegt Rick.
“Ga je gang maar ik speel verder”, antwoordt Joost.
Joost gamet verder en krijgt een berichtje, hij voelt zijn telefoon trillen.
‘Wat gek’, denkt hij, ‘een berichtje van Rick.’
Hij opent hem en hij denkt ‘wtf, een foto van zijn pik terwijl hij op mijn wc zit.’ Hij blijft kijken. ‘Hij is wel groot, en die eikel is dik zeg.’
Dan komt Rick terug. Hij heeft een geile lach op zijn gezicht. “En, wat vond je ervan?”, vraagt hij.
“Doe is normaal,” zegt Joost, “maare… hoe groot is de jouwe eigenlijk?”
“16 cm, geil he?”
“Oh hij zag er veel groter uit op de foto.”
“Hoe groot is jouw pik dan?”, vraagt Rick.
“18 cm.”
“Eerst zien dan geloven,” zegt Rick.
“Nou oke dan maar alleen kijken he”, zegt Joost.
Hij doet zijn broek uit en daarna ook zijn onderbroek.
Zijn lul is slap maar begint bij elke hartslag steeds met iets meer bloed te worden gevuld. Hij is na een minuutje al helemaal stijf.
“Mmmmm lekkere geile pik heb je” zegt Rick, en hij raakt hem aan. Eerst wil Joost hem stoppen maar dan laat hij Rick zijn gang gaan. Rick begint er rustig aan te trekken. Joost maakt ondertussen Ricks broek los en trekt hem naar beneden. Alleen zijn onderbroek houdt zijn ontzettend stijve pik nog tegen en als Joost die ook naar beneden trekt springt zijn pik als een springveer overeind.
“Mmmmm”, kreunt Joost terwijl hij wordt afgetrokken en Rick is aan het aftrekken. 
Joost loopt naar het bed en Rick loopt achter hem aan. Ze kleden zich allebei helemaal uit en gaan op het bed liggen zoenen. Ze draaien rondjes met elkaars tongen en opeens stopt Rick en daalt af naar beneden. Hij likt Joost zijn tepels en zuigt er lekker op. Hij bijt ook zachtjes en Joost kreunt een beetje. Dan komt hij bij de 18 centimeter pik en zet zijn lippen ertegenaan. 
Hij likt hem eerst helemaal van beneden tot het puntje van de eikel. Hij spuugt erop, trekt er een paar keer aan en stopt hem dan helemaal zijn mond in. 
“Ahhh ja”, kreunt Joost,”zuig eraan, slet.”
Rick gaat nog iets dieper en Joost zijn pik vult zijn keel. Terwijl Rick is aan het pijpen stopt hij eerst 1 en dan 2 vingers in zijn eigen kontje. Hij gaat op en neer tot hij zin heeft om die grote lul in zich te voelen. Hij stopt met pijpen en zegt tegen Joost dat hij moet liggen. Dat doet Joost en zijn lul staat rechtop. Rick spuugt in zijn hand en wrijft dat over zijn anus. Dan last hij zich over Joost zijn harde pik zakken. Hij laat zich tot de helft zakken en blijft even zitten. Hij begint rustig te bewegen en Joost en Rick kreunen allebei. Na een minuutje gaat Rick plotseling tot de stam van Joost zijn pik, hij kan niet verder. “Aaaaaaahhhhhhh”, schreeuwt Joost. Rick begint heel wild op en neer te gaan. 
“Ooooohhh ga dieper, ga dieper”, kreunt Joost. Terwijl Rick op en neer gaat trekt hij zichzelf af. Hij zit met zijn kontje naar Joost maar hij draait zich om en buigt voorover. Hij en Joost tongen terwijl Rick wild op en neer gaat. “Trek aan mijn harde pik”, zegt hij tegen Joost, en joost begint hem heerlijk af te trekken. 
Joost begint steeds harder te hijgen. “Ik kom, ik kom bijna”, schreeuwt Joost dan.
Rick springt op en begint Joost te pijpen.
“IK KOOOOOOOMMMM”, schreeuwt Joost en hij spuit zijn ballen leeg. Zijn zaad gaat diep Ricks keel in.
Rick staat op en gebaart met zijn mond nog vol sperma dat Joost voorover moet buigen. Joost buigt voorover en zegt: “doe wel rustig aan, ik heb nog nooit iets in mijn kont gehad.”
Rick spuugt de mix van zijn speeksel en joost zijn zaad over Joost zijn anus heen.
“Wat doe je?” vraagt Joost. “Zo glijdt het beter”, antwoordt Rick. Hij zet zijn lul tegen de anus van Joost en duwt een klein beetje naar binnen. “Auw”, zegt Joost, maar Rick gaat verder. Zijn eikel zit er nu helemaal in. Hij kreunt zachtjes en gaat nog verder, tot zijn halve pik erin zit. Hij gaat rustig heen en weer. “Mmm lekker”, kreunt Joost. Zijn eigen sperma druipt bij elke stoot uit zijn kontje en van dat gezicht wordt Rick super geil. Plotseling ramt hij zijn hele lul naar binnen. “Aaaaaaaaaaauuuuuuuwwwwww”, schreeuwt Joost uit. Rick houdt zijn lul er zo diep mogelijk in. Hij ziet niets meer van zijn lul, alleen het schaamhaar dat erboven zit. Als Joost is bijgekomen gaat hij weer rustig heen weer. Hij neemt Joost heerlijk op zijn doggies en zijn benen kletsen bij elke stoot tegen Joosts kontje aan.
Met zijn lul nog in hem tilt hij Joost op en legt hem op zijn rug op bed. Hij begint hem weer te neuken en ze kreunen allebei hard. Joost trekt zichzelf af en hij trekt steeds harder. Rick voert het tempo op en hijgt dan “jaaaa ik kom zo.” Ze voeren allebei het tempo op en dan komen ze tegelijk klaar. Joost spuit het zaad dat er bij zijn eerste hoogtepunt niet uit was gespoten over zijn buik en borst heen, en Rick spuit het bij zijn laatste stoot zo diep mogelijk in Joost zijn kontje. Hij haalt zijn lul eruit en het zaad van Rick en joost druipt uit Joost zijn kontje. Rick likt het en zuigt het uit Joost zijn anus en gaat dan heerlijk tongen met Joost. Ze slikken allebei de helft door en gaan rustig op bed liggen.
Ze kijken later samen nog wat gayporn en rukken zich weer naar een hoogtepunt, maar dan komt Joosts moeder thuis en gaat Rick naar huis. Dit avontuur is zeker voor herhaling vatbaar….