Anoniem verhaal toevoegen

Kapper

Geplaatst op zondag jul 11, 2021 in categorie Tieners

Kapper

Ik heet Frank, ben een lange jongen met donkerblond haar.
Ik werd gisteren 18 jaar en kreeg visite die middag.
Omdat ik er netjes uit wou zien, ging ik die ochtend naar de kapper. Ik ging al jaren naar dezelfde kapper, Ilse heette ze. Ze was rond de 25 jaar en had een mooi lichaam, ze kwam uit suriname. Ze was donker en had een ongelofelijk mooie kont, en twee vrij grote borsten.
Eenmaal aangekomen bij de kapster, kon ik gelijk aanschuiven. ‘Ik heb het niet druk vandaag, dus ik neem er de tijd voor’ zei Ilse. ‘Ik vind het goed, ik heb de tijd’ antwoordde ik.
We praatte wat over ditjes en datjes, en het viel me eigenlijk pas voor de eerste op dat ze een waanzinnig stel billen had! Toen ze even de tondeuse ging pakken keek ik er ook zo lang mogelijk naar.
Toen ze de tondeuse in haar handen had, draaide ze met een vlotte beweging terug mijn kant op. Iets te snel, want ze zag dat ik naar haar trots keek.
Ik draaide mijn hoofd snel terug naar de spiegel en lachtte een beetje verlegen. Ze deed net alsof ze niets in de gaten had, en ging verder met haar klus.
Via de spiegel geniette ik van de knappe dame, ik keek diep in haar ogen en richting haar borsten. Toen ze bijna klaar was pakte ze opnieuw de tondeuse en schoor mijn bakkebaarden af.
Wat trilt dit ding toch, zei Iris. Haha ja, een andere vorm en je kon hem ergens anders voor gebruiken, grapte ik. Ze giechelde en zei: daar dacht ik ook al aan, jammer dat het niet kan. Haha, ach je hebt nog je klanten he, grapte ik opnieuw. Ja, dat is waar. Alleen doen die het vast veel minder dan een trillende dildo, daagde ze me uit.
Ze keek me geil aan en zei: ofniet?. Ik was het er niet mee eens, en maakte dat haar duidelijk. Bewijs het dan, zei ze. Ze deed mn schort uit en gaf me een kus op mijn wang.
Langzaam ging ze richting mijn mond terwijl ze in mijn shirt richting mijn tepels ging met haar hand. Toen ze mij zoende op mijn mond kreunde ze, en begonnen we een lange tongzoen.
Ze ging met haar benen om mij heen zitten, waardoor ik haar heerlijke billen voelde. Ik greep ernaar, waardoor ze ermee begon te schudden. Mijn pik was natuurlijk ongelovelijk hard geworden, en toen ze met haar handen mijn gulp openmaakte stond ik op knappen.
Langzaam trok ze mijn broek uit, en nam mijn pik in haar mond. Ik masseerde haar billen en billen, terwijl ik kreunend klaarkwam in haar mond. Iris was ongelovelijk geil geworden en trok haar strakke shirtje uit. Ze spuugde mijn sperma uit en wreef het over haar tepels en buik.
Ik bleef een stijve houden, en trok mezelf zachtjes af. Iris trok ook haar panty uit, waardoor haar billen bloot kwamen. Ze klapte zachtjes op haar billen, en wreef de sperma naar haar vagina.
Hmm, ik heb wat meer nodig, zei ze. Dit liet ik haar geen 2e keer zeggen en ging haar kant op. We lagen nu beiden op de grond. Ze lag op haar rug en ik neuktte haar zachtjes in haar kut.
Ze begon wat te trillen en kneep ik mijn billen. Ik tongde haar en streelde haar klitje en tepels. Op een gegeven moment begon ze heel erg te trillen en riep: STOP!!. Ik stoppte direct, en ze zei: Zie je deze twee billen? Hierin moet ie!. En ze stopte haar vinder in haar anus.
Het was duidelijk dat ze nog nooit eerder in haar anus was genomen want het was erg smal. Langzaam begon ik haar strakke anus te neuken en het begon steeds soepeler te gaan, ze gilde het uit en riep: ik kom Frank, ik kom!
We gingen in het standje 69 liggen en ze kwam squirtend klaar. Ik pakte haar en kwam tijdens ons doggystyle standje opnieuw klaar. Langzaam droop het sperma uit haar gaatje. We hijgde nog wat uit, maar toen ik naar de klok keek was het al 12uur! Ik moet naar huis, zei ik.
Ik greep haar bij haar billen en stopte een vinger in haar vagina. En ging naar huis. Ik kwam met een wilde haarbos thuis. -BINNENKORT HET VERVOLG VAN DEZE VERJAARDAG!!-