Anoniem verhaal toevoegen

Mijn moeder en meer… 1

Geplaatst op dinsdag mei 6, 2014 in categorie Milf verhalen

Mijn moeder en ik wonen nu al een aantal jaar met z’n tweeën samen in huis. Mijn vader ging ervandoor met zijn secretaresse en ik besloot bij mijn moeder te blijven wonen. Ik ben Peter. Ik heb bruin haar en blauwe ogen. Ik sport graag en heb ook een sportief uiterlijk. Verder ben ik vrij lang, 1m85 en 17 jaar. Mijn moeder en ik wonen in een dorp in Brabant in de buurt van veel familieleden. In ons dorp heerst dan ook een beetje het ons kent ons gevoel. Toch hebben mijn moeder en ik een groot geheim wat absoluut niet aan de grote klok gehangen mag worden. Sinds een jaar heeft onze moeder-zoon relatie plaats gemaakt voor soort van liefdesrelatie. In dit eerste deel lees je hoe alles begon. Ik kan jullie nu al verklappen dat er nog vele delen zullen volgen…

Mijn moeder heeft een full-time baan als administratief medewerker bij een bedrijf in de buurt. Het betaalt niet slecht dus ze kan ons tweeën makkelijk van haar salaris onderhouden. Het is echter een zware baan die veel energie kost. Vaak ben ik al lang thuis als mijn moeder thuis komt. Ik heb dan ook veel huishoudelijke taken op me genomen. Zo kook ik en maak ik schoon. Als mijn moeder thuis komt en helemaal uitgeput is geef ik haar vaak een voet- en rugmassage zodat ze een beetje tot rust kan komen. Verder slaap ik ook bij mijn moeder in bed. Dit vonden we allebei fijner aangezien we best wel alleen waren.

Mijn moeder kwam terug thuis van een lange vergadering op vrijdagavond. Ze kwam binnen door de voordeur en riep dat ze thuis was. Ik was in de keuken bezig met het avondeten. Ik was bijna klaar en zette de pit lager zodat ik even bij kon praten met mijn moeder. Ze zat in de luie stoel in had haar voeten op een voetenbankje gelegd. Haar zwarte pumps stonden naast de stoel. Toen ik knielde om haar in nylonkousen gehulde voeten te masseren zei ze: “Ach Peter, dat hoeft toch helemaal niet.” “Ik doe het graag, mama” zei ik, “Zo kan ik wat terug doen.” “Maar je doet al zo veel!” antwoordde ze. Ik lachte alleen maar en ging verder. Ik zag aan mijn moeder dat ze zich helemaal ontspande. Mijn moeder is een knappe vrouw van 40 jaar. Ze heeft halflang bruin haar en bruine ogen. Ze is niet zo groot, ongeveer 1m70, maar wel erg slank. Ze heeft een mooie kont en lekkere grote tieten. Toen ik klaar was met mijn massage liepen we naar de eetkamer om daar ons avondmaal te nuttigen. We babbelden wat over school en werk en wat we in het weekend gingen doen. Ik moest in elk geval voetballen. Nadat we gegeten hadden hebben we nog even tv gekeken in de bank. Omdat we allebei zo moe waren zijn we maar vroeg naar bed gegaan.

Zoals al gezegd slapen mijn moeder en ik in hetzelfde bed. Normaal gesproken ik in m’n ondergoed en mijn moeder in een nachtjaponnetje. Nadat we een paar uur in bed gelegen hadden ging m’n moeder eruit om te plassen. Toen ze terugkwam en tegen me aan ging liggen voelde ik iets vreemds: Ze had geen kleren meer aan! Ze kuste me in m’n nek en zei: “Nu wil ik jou graag bedanken.” “Ma, wat doe je dit mag helemaal niet?!” zei ik. “Ach, niemand hoeft het te weten.” en met die woorden kroop ze naar onder en begon ze me te pijpen. Ik wist niet met de situatie om te gaan maar mijn geilheid won het van mijn verstand. Ik zal eerlijk bekennen dat ik al een tijdje geilde op mijn moeder. Mijn moeder pijpte heerlijk. Ik zei haar na een tijdje dat ze nu echt moest stoppen anders zou ik nu al klaarkomen. Ze kwam onder de lakens uit en begon me te zoenen. Daarna draaide ze zo dat ze onder me kwam te liggen. “Hmmm, neuk me, geile knul van me.” Na enige seconden van aarzeling zocht ik toch met m’n erectie een weg naar haar kutje. Ik ging naar binnen en wist niet wat ik voelde. Ik had nog nooit geneukt en dit wat een hele nieuwe ervaring voor. Toch deed ik maar wat in me opkwam en begon ik mijn moeder te neuken. Eerst in een normaal en rustig tempo maar ik werd steeds geiler en ging steeds sneller. Ondertussen probeerde ik de tepels van mijn moeder te likken die er ook wel van leek te genieten. Na een tijdje hield ik het echt niet meer. Zonder tijd om te waarschuwen kwam ik klaar in mijn moeder. Ik verontschuldigde me maar ze zei: “Hoeft niet joh.” ze knipoogde. “Ik had al voorbereidingen getroffen.” Gerustgesteld ging ik naast haar liggen. “En heb je misschien zin om je geile moeder wat vaker te neuken?” vroeg ze. “Zeker.” antwoordde ik. “Deze avond wordt het begin van iets heel geils denk ik zomaar…”