Anoniem verhaal toevoegen

Naar de sportschool

Geplaatst op dinsdag mrt 22, 2016 in categorie Milf verhalen

In de wintermaanden ben ik regelmatig in de sportschool te vonden, drie a vier avonden per week ga ik er wel naar toe en help op drukke avonden de instructeurs wel eens, zo ging ik er vier weken geleden op een regenachtige dag al tegen zeven uur naar toe en er waren nog maar een paar jonge meisjes aan het sporten en een al wat oudere maar nog goed uitziende vrouw van naar ik schat zo’n 40 a 45 jaar, Eric de uitbater van de sportschool liep er wat rond en gaf uitlag bij sommige dingen en na een poosje kwamen er nog een paar jongens binnen die al meteen bij de jonge meisjes gingen staan kletsen, toen ik met de gewichten bezig was kwam Eric de instructeur die er die avond maar alleen was naar mij toe, kun jij de dames even helpen als het nodig is want ik moet even weg zei hij, ja is goed zei ik en leg het gewicht weer in de beugels en pakte mijn handdoek en liep mijn gezicht afdrogend naar de wat oudere dame, Eric trok zijn jas aan en riep dat hij over een half uurtje weer terug was en ging de deur uit, lukt het allemaal mevrouw vroeg ik aan de dame, mevrouw zeg maar Janneke zei ze met een vriendelijke lach op haar gezicht, ja het meeste wel alleen met die bank daar wat moet je daar mee vroeg Janneke, dat is een buikspierplank kom maar eens mee dan laat ik zien hoe je daar je buikspieren mee oefent zei ik, zij liep met mij mee en ik ging op de bank liggen en zet mijn voeten achter de beugels en laat mij achterover zakken, dan leg ik mijn handen achter mijn hoofd en trek mij zo omhoog en dan moet jij je buikspieren flink aan spannen om je omhoog te trekken zei ik, terwijl ik het en paar keer voordeed zag ik Janneke naar mijn benen en wat hoger kijken en ik zag dat haar ogen even op mijn kruis bleven hangen waar mijn flinke lul en grote ballen nu goed aftekende in mij strakke sportbroek, ik ging weer van de plank af en Janneke ging er op liggen en ik stel de voetsteunen even voor haar af en leg uit hoe zij het beste kan gaan liggen, zij ging achterover liggen en ik pak haar bij haar voeten ne zet haar voeten goed achter de steunen en zeg dat zij zich maar eens omhoog moet trekken, zij legt haar handen ook achter haar hoofd en begon zich in te spannen om zich omhoog te trekken en ik zag hoe haar borstspieren zich aanspanden, zij zag dat ik naar haar borsten keek en zag haar tepels op komen zetten en bijna door haar sporthemdje staken, ik keek naar haar voeten en zag dat zij ze aan de rand van de steunen had zitten, ik ging bij haar voeten staan en leg haar voeten goed onder de steunen en als zij zich weer optrekt zie ik dat haar strak broekje in haar kruis flink aan spant en haar schaamlippen duidelijk aftekenen in het broekje, Janneke deed de oefening een aantal keer en toen ik weer eens naar her kruis keek zag ik een klein donker vlekje op haar broekje en dat haar schaamlippen al wat opgezwollen waren, dat voel je wel aan je buikspieren zei Janneke na een poosje, je moet je spieren niet over belasten anders heb je er over en paar dagen veel last van zei ik, Janneke deed het nog een keer en ik leg een hand op haar buik en met mijn andere hand ondersteunde ik haar nek en duwde haar zachtjes me omhoog, terwijl zij weer omhoog komt schoof mijn hand wat lager op haar buik en ik voelde haar rillen, je doet het goed zei ik en gaf Janneke haar handdoek toen zij van de bank kwam, welke oefening is nog een goede om meer spierkracht te krijgen vroeg Janneke terwijl ik met haar naar de kleine bar achter in de sport ruimte liep, toen wij bij de bar stonden hoorde ik de deur open gaan en zag dat Eric weer terug kwam, en alles goed gegaan vroeg hij, ja ik heb goede hulp gehad zei Janneke, Eric ging weer bij de andere kijken en ik bleef nog wat Janneke kletsen, sport jij vaak vroeg zij en wreef met haar hand over mijn bovenarmen die vrij dik waren van het vele sporten, ja drie a vier keer per week in de winter zei ik, waar ik eerst woonde was een trimbaan vlak bij maar hier weet ik niet of er wel een is zei Janneke, ja daar ga ik in de zomer ook vaak naar toe zei ik, als je er weer naar toe gaat laat het even weten dan wil ik wel mee gaan zei Janneke, we kunnen zaterdagmiddag wel even gaan het word dan toch mooi weer als je dan me wil kom ik je wel ophalen zei ik, ja ik wil wel mee zei Janneke, we spraken af dat ik haar rond twee uur op zou komen halen en Jannek schref haar adres op een papiertje, dat is niet zo ver van mij af zei ik, we dronken nog wat en ik zei dat ik mij nog even ging douchen en dan naar huis ging, ja ik hou het ook voor gezien vandaag zei Janneke en dronk haar glas nog leeg en pakte haar handdoek en liep mee naar de douche ruimte, zij ging in een klein kleed hok en ik ging naar de grote kleedruimte en trok mijn bezwete kleren uit en deed ze al in mijn tas en leg andere kleren klaar en liep naakt naar de douche, net voor ik de douche binnen ging kwam Janneke ook met en handdoek omgeslagen uit het kleedhokje en ik zag dat zij nog naar mijn nog naar beneden hangende door de warmte flinke lul keek, ik ging verder naar de douche en begon mij te wassen en stond mijn haren te wassen en had mijn ogen dicht en voelde in een keer een paar handen om mijn heen komen en een paar harde tepels op mijn rug prikken, toen ik mij omdraaide kreeg ik warme lippen op mijn lippen en ik voelde een tong in mijn mond komen, ik opende mijn ogen en zag dat Janneke bij mij onder de douche was komen staan, langzaam wreef zij met haar handen over mijn rug naar mijn billen en ging toen met een hand naar voren en legt haar hand om mijn sneller hard wordende lul, Janneke zakte door haar benen en zet haar warme lippen om mijn kloppende eikel en zuigt hem dieper in haar mond en pakt met een hand mijn grote volle ballen vast, toen ik voelde dat ik bijna kwam trok ik haar omhoog en drukte haar tegen de wand en zakte door mijn benen en drukte mijn mond op haar kutje, zij zet haar benen wat meer uit elkaar en ik stak mijn tong dieper tussen haar schaamlippen en likte over haar hard klitje, Janneke schokte en kreunde en als ik dan nog een keer over haar klitje lik verkrampt zij en klemt haar benen hard tegen elkaar, ik ging weer recht staan en trok haar tegen mij aan en zoende haar vol op haar mond tot zij w eer ontspande, ik tilde een been van Janneke op en drukte mijn eikel tegen haar schaamlippen en Janneke pakte mijn lul vast en schuurde er een paar keer mee tussen haar schaamlippen door en richtte hem toen zo dat hij in haar kutje schoof, aaah jaah kreunde Janneke toen mijn 21cm lange lul diep in har kutje schoof, Janneke sloeg haar armen om mijn nek en ik pak haar andere been ook omhoog en stoot mijn lul diep in haar kutje, ik leg mijn handen onder haar kontje en til haar op en laat haar weer diep over mijn lul zakken en toen ik haar kutje weer strakker om mijn lul voelde spannen keek Janneke mij met grote ogen aan toen zij mijn lul ook dikker en harder voelde worden, zij verkrampte weer toen zij de eerste straal sperma in haar kutje gespoten kreeg, zij schokte nog wat na en ik liet haar langzaam zakken en hield mijn lul nog diep in haar kutje en we zoenden weer even, ga je direct nog mee naar mij thuis vroeg Janneke terwijl we ons nog wat waste, we droogden ons af en gingen weer naar de kleedkamers en ik wachtte nog even op Janneke en we riepen nog tot de volgende keer tegen Eric die mij een knipoogje gaf net alsof hij wist wat er ging gebeuren, ik reed achter Janneke aan naar haar huis en zij maakte de deur open en in de hal sloeg zij haar armen al om mijn nek, ik maakte haar rokje los en liet het op de vloer zakken en trok haar shirtje uit en maakte haar bh los, als laatste trok ik haar alweer nat slipje uit en Janneke trok mijn kleren uit en pakte mijn hand en trok mij mee naar haar slaapkamer, zij duwde mij op bed en kwam met haar kutje boven mijn gezicht zitten en toen ik haar kutje likte voelde ik haar mond weer om mijn eikel, Janneke kwam al twee keer klaar toen ik haar kutje likte en zij draaide zich om en kwam met haar het nat kutje boven mijn lul hangen en liet zich er langzaam overheen zakken, zij kreunde hard toen mijn 21cm langen en ruim 5cm dikke lul haar kutje weer vulde, zij bereed mij en na een poosje ging zij van mij af en ging voorover op bed zitten, ik ging achter haar zitten en richt mijn lul weer in haar kutje en ramde hen diep naar binnen, Janneke kreunde weer hard en begon bijna te gillen toen zij mijn lul weer harder en dikker voelde worden, ik trok hem bijna uit haar kutje en pak haar bij haar borsten en stoot mijn lul diep in haar kutje en spoot zeven stralen sperma diep in haar kutje, nog even drukte ik mijn lul diep in haar kutje en trok hem er langzaam uit en Janneke nam hem in haar mond om er de laatste druppel nog uit te zuigen, moet jij naar huis vroeg zij mij een zoen op mijn mond gevend, ik moet nergens voor naar huis en morgen ben ik toch vrij zei ik, ik ben morgen ook vrij zei Janneke n kwam tegen mij aan liggen, ik sloeg mijn arm om haar heen en leg mijn hand op haar borst en Janneke klemt mijn nog harde lul tussen haar benen en zo vielen wij in slaap, ik werd de volgende morgen wakker en keek even rond waar ik was en zag niemand naast mij liggen, ik hoorde beneden wat en stond op en liep naakt naar beneden en zag Janneke naakt in de keuken staan, ik ging achter haar steen en sloeg mijn armen om haar heen en drukte mijn ochtenderectie tegen haar kontje, Janneke draaide zich om en pakte mijn lul vast en kneep er even in, wil hij alweer vroeg zij en drukte haar kutje al tegen mijn eikel, nog voor we samen ontbeten spoot ik haar kutje nog eens vol en we bleven nog een poos naakt lopen en nog drie keer neukte ik Janneke en zij kwam nog vaak klaar en ik spoot haar kutje nog twee keer vol al was de laatste keer maar met weinig sperma, sinds die dag gaan we samen naar de sportschool en in de weekenden ben ik vaak bij Janneke…..