Anoniem verhaal toevoegen

Pijpen in het Vondelpark

Geplaatst op dinsdag nov 10, 2015 in categorie Homoseksuele verhalen

Ik ben 26jaar en, hoewel nog niet uit de kast, wel regelmatig actief. Dat is zowel in bars waar ik weleens met iemand mee naar huis ga, als ook in het park. Meestal ga ik naar het Vondelpark en soms ook naar de Nieuwe Meer (in Amsterdam)

Op een nacht fietste ik door het Vondelpark naar huis en kwam langs de bekende cruising plek bij het Rosarium. Ik was daar al een paar keer geweest en vond het er ontzettend spannend om daar buiten seks te hebben met wild vreemde mannen.

Ik zette mijn fiets op slot en liep langs de bankjes waar een aantal mannen op zaten, ik zag er niets bijzonders bij zitten dus liep ik door de bosjes in. Toen mij ogen aan het donker gewend waren zag ik een paar mannen staan. Ik hoorde ook vlakbij het bekende geluid van de rammelende riemen. Ik besloot daar even te kijken en zag er twee mannen waarvan er een op zijn knieën zat en da ander aan het pijpen was. Van de spanning had ik al een stijve en die werd van dit aanblik niet minder. Ik had ook zin om te pijpen maar de kerels die ik daar zag waren gewoon niet mijn types.

Ik besloot door te lopen over de brug naar het klimtoestel, op de brug kwam ik een gozer tegen van een jaar of 30. Hij had een spijkerbroek aan en een vest. Wij keken elkaar aan en ik vond hem er goed uitzien. Hij was iets groter dan ik en ook slank. Onze blikken bleven even hangen en ik liep langzaam door. Hij bleef midden op de brug staan. Toen ik 20 meter verder was keek ik om en zag dat hij mijn richting uit liep. Bingo dacht ik!

Ik liep de bosjes in en hij kwam erachter aan. Hij ging voor mij staan en nam meteen het initiatief. Hij duwde zijn hand zachtjes in mijn kruis en voelde aan mijn stijve pik. Ik deed bij hem hetzelfde. Hij ritste zijn vest open en ik zag zijn borst en strakke buik. Ik werd steeds geiler en geiler van dit aanblik. Hij deed zijn spijkerbroek los en liet hem een stukje zakken. Ik was nu zo geil dat ik niets liever wilde dan zijn pik in mijn mond te voelen. Ik zakte op mijn knieën voor hem en begon hem door zijn onderbroek heen zachtjes zijn pik te kneden en trekken. Hij ging een beetje wijdbeens voor mij staan en liet alles toe.

Na een minuut of wat deed ik zijn onderbroek omlaag en floepte zijn stijve pik eruit. Die was een stuk groter dan de mijne en lekker onbesneden. Ik likte eerst zijn pik en eikel en nam hem toen helemaal in mijn mond. Wat een lekkere grote pik was het. Ik was hem nu heerlijk aan het pijpen, gleed met mijn lippen een paar keer over zijn eikel om hem daarna helemaal in mijn mond te duwen. Terwijl ik hem pijpte streelde ik zijn strakke buik en ook de binnenkant van zijn dijbenen. Na een paar minuten trok hij zijn pik plots snel uit mijn mond en siste hij een beetje. Hij was bijna klaargekomen.

Ik ging even staan en deed mijn broek open en liet hem met box en al op mijn enkels zakken. Eindelijk had mijn pik nu ook de vrijheid. Toen deed ik iets wat ik nog niet eerder gedaan had. Ik ging op mijn hurken tegen een grote boom aanzitten met mijn achterhoofd tegen de boom aan. Daarmee had ik niet meer de volledige controle over wat er gebeuren ging.

Hij ging weer voor mij staan en duwde zijn pik weer in mijn mond. Hij neukte nu mijn mond en schoof steeds zijn pik er diep in. Ik hoorde hem steeds ietsje harder gaan hijgen en toen trok hij weer plotseling zijn pik eruit. Dit was de tweede keer dat ie bijna klaarkwam. Hij wilde aan zijn pik gaan trekken maar ik duwde zijn hand weg. Ik sloeg mijn armen om hem heen en duwde op zijn billen zodat hij weer een beetje dichterbij kwam. Zijn pik zat alweer in mijn mond.

Hij begreep wat ik wilde en begon weer zachtjes mijn mond te neuken. Ik duwde nog een keer op zijn kont om zijn pik er helemaal in te krijgen. Wij wisten beide dat zijn pik nu echt op ontploffen stond. Hij voerde het tempo weer wat op en begon zacht te kreunen. Toen duwde hij hem met een stoot helemaal in mijn mond, tegelijk voel ik een beetje warm zaad in mijn keel. Direct daarna voelde ik hem echt spuiten. Na twee stralen moest ik al slikken, na de vierde weer en na de zesde en laatste ook. Hij liet zijn pik nog even in mijn mond en ik spoot mijn lading in het blad tussen zijn voeten. .Hij trok zijn pik uit mijn mond en duwde de laatste druppel zaad uit zijn pik, ook die likte ik van zijn eikel.

Ik stond op en wij deden beiden onze broeken weer aan en dicht. Zonder iets te zeggen draaide hij zich om en liep de bosjes uit. Man wat was dit geil. Dit was de eerste keer dat een vreemde in mijn mond klaar kwam en dat ik alles geslikt heb.