Anoniem verhaal toevoegen

Sex met getrouwde vrouw

Geplaatst op maandag sep 5, 2011 in categorie Milf verhalen, Overspel

Op mijn 16de had ik voor de eerste keer seks met mijn vriendin Dana, die 17 jaar was. Die ervaring was enorm fijn, dan ik nooit verwachtte vreemd zou gaan met een andere vrouw.

We zijn momenteel al 12 jaar samen, nog niet getrouwd en nog volop aan het genieten van ons leven. Ik met mijn leeftijd van 27 en mijn vriendin Dana op leeftijd van 28 genieten enorm van het leven. We gingen op een zondag naar de bioscoop om een leuke romantische film te kijken. Eenmaal aangekomen bij de bioscoop werd ik bloedgeil en ik zat onder de film mijn vriendin lichtelijk te plagen. Ze had een rokje aan en een topje met diepe decolleté. Iets wat mij altijd al opwindt. Ik had weinig ook voor de film en zat Dana lekker te vingeren, ze moest zich inhouden want ze wilde andere mensen die wel de film volgde niet storen.

Ze keek mij ondeugend aan toen we de bioscoopzaal uitliepen, ze fluisterde in mijn oor “Wat ben je toch stout schatje, ik moest me echt inhouden niet te gaan kreunen in die zaal mmm…”. Ik moest lachen en we besloten nog ergens te gaan drinken in de stad.

We liepen naar een klein cafe waar we aan een tafeltje gingen zitten. Ik zat met mijn rug tegen de muur en had mooi overzicht. Dana zat tegenover mij en we bestelde een fles champagne. We praatte over de film. Toen de deur openging en er een vrouw binnen kwam met, volgens mij haar man, volgende mijn ogen haar. Dana had gelukkig niks door en was de kaart aan het bekijken voor wat hapjes. De vrouw die binnen kwam was een stuk langer als mij, had een kort rokje aan met daaronder een zwarte panty. Ze keek mij aan en ik zag dat ze zeker 15 á 20 jaar ouder zijn, maar ze zag er ongelooflijk mooi uit. Ze gingen precies een tafeltje achter ons zitten waarbij de vrouw ging zitten zodat ik haar precies goed kon zien, van top tot teen.

Dana en ik bestelde wat hapjes en genoten van de heerlijke avond, ik hoefde er niet veel moeite voor te doen om de mooie vrouw achter ons te bekijken. Ik keek net langs Dana af en zag haar zitten. Ze bleef maar naar mij staren, deed ondeugend haar benen uit elkaar zodat ik onder haar rokje kon kijken waar ik een rode string zag. Ik werd enorm opgewonden en kreeg een raar gevoel van binnen. Want ik zou Dana nooit verraden met iemand anders, maar aan de andere kant moest ik wel seks hebben met deze vrouw.

Ik zei tegen mijn vriendin dat ik even naar de wc ging en daarna een sigaretje roken, toen ik langs de tafel van de mooie vrouw liep knipoogde ik naar haar. Ze vertelde resoluut tegen haar man dat ze naar het toilet moest. Er waren 2 toiletten, toen ik wilde gaan plassen in een pisbak bakte een hand mij bij de schouders en duwde mij in een toilethokje. De vrouw stond nu een halve meter van mij vandaan. Even keken we elkaar aan maar toen ik haar tegen de muur zette en haar begon te zoenen kwam alle passie naar boven.

De vrouw bukte en deed mijn broek open, ze pakte mijn penis en begon die heerlijk te likken. Ze wist wel van wanten dat had ik direct al door. Toen ze aan mijn pik begon te zuigen liet ik me helemaal gaan. Ik deed haar blouse uit en begon aan haar mooie ronden borsten te zuigen, ik keek er helemaal niet van op dat ze geen bh aan had. Ondertussen deed ik aan de zijkant de rits van haar rokje omlaag en ging met mijn hand onder haar string waar ik een kletsnatte kut aantrof. Ze werd steeds natter naarmate ik haar langer vingerde. Ze bukte gewillig voorover en zette haar been op de wcpot.Ik likte haar kutje en kontje en ze kreunde zacht van genot. Toen ze niet verwachtte dat ik mijn lul in haar stak keek ze geil naar mij en zei dat ik haar lekker hard moest nemen.

We gingen zo lekker hard door tot ze klaarkwam, het vocht liep langs mijn benen naar beneden.Ze draaide op en pijpte mij opnieuw en ik spoot heerlijk in haar mondje, ze slikte de sperma in en likte mij helemaal schoon.

Toen ik als eerste terug ging naar het cafe, na mij eerst te hebben opgefrist, had mijn vriendin al een nieuw drankje gehaald. Die had ik wel nodig want ik was helemaal uitgeput. Ik ging weer zitten en Dana lachte lief naar mij, ik ook naar haar maar ik wist dat onze relatie nooit meer hetzelfde zou zijn.

Na een aantal minuten kwam de vrouw het cafe weer binnen en ging weer bij haar man zitten. Ze knipoogde naar mij en deed toen haar man niet keek een gebaar dat ik haar eens moest bellen.