Anoniem verhaal toevoegen

Sex met oudere vrouw

Geplaatst op dinsdag mrt 3, 2015 in categorie Milf verhalen

op zaterdagmorgen ging ik al vroeg boodschappen doen, het was nog niet zo druk in de winkel en had al snel mijn boodschappen in het wagentje liggen, er waren nog maar twee kassa’s open en ik stond achter een leuke wat vol slanke blonde vrouw van naar ik schatte 50 jaar, zij had haar wagentje vol met boodschappen en telkens als zij wat boodschappen in een van haar tassen deed en daarbij wat voorover boog viel haar wat ruimer blouse waarvan zij ook nog een paar knoopjes open had wat open en kon ik diep tussen haar grote volle borsten kijken, zij keek een keer op en zag dat ik naar haar borsten keek en lachte vriendelijk naar mij en ik zag dat haar tepels harder werden, nog lekker rustig zo vroeg boodschappen doen zei ze vriendelijk, ja zo dacht ik er ook over zei ik en zo begon een leuk gesprek, zij kletste nog toen ik aan de kassa stond en zij bleef nog even wachten tot we samen buiten liepen, woon jij in die straat vroeg zij, ja ik heb u ook wel eens langs zien komen wandelen zei ik, ja ik woon een straat verder zei ze, we liepen rustig verder naar mijn auto en zij had haar auto bijna naast die van mij staan, ik leg de boodschappen in mijn auto en zag dat zij de zware tassen maar amper op kon pakken, zal ik even helpen vroeg ik en liep al naar haar toe, zij ging wat terug staan en ik zet de tassen in haar auto, bedankt voor je hulp zei ze legt haar hand op mijn arm en kneep er zachtjes in, ik heb voor ik ging de koffie al aan gezet als je wil en tijd hebt mag je een kopje mee gaan drinken zei ze, ja dan hoef ik het thuis niet meer te zetten en ik zal dan je zware tassen even naar binnen brengen zei ik, zij stapte in en haar rok die tot net boven haar knie kwam schoof een stuk omhoog en er kwamen en paar stevige benen te voorschijn, toen zij haar andere ben in de auto zette kon ik net even zien dat zij een bijna transparant slipje aan had wat maar net haar dikke schaamlippen bedekte, ik rij wel achter je aan zei ik en moest mij snel omdraaien om mijn strak in mijn spijkerbroek zittende lul niet op te laten vallen, het was maar een paar minuten rijden en toen ik uit stapte en naar haar auto liep stapte zij ook al uit weer had ik even een mooi uitzicht op haar slipje, zij liep naar de deur en maakte die open en ik droeg al een zware tas naar binnen, ik schenk de koffie alvast in zei ze, ik ging de twee andere tassen nog halen, zij stond bij de voordeur en deed met de afstandsbediening haar auto weer op slot en ik zag dat zij naar mijn kruis keek waar mijn half harde en knel zittende lul een flinke bult op mijn broek maakte, ik zet de tassen nog in de keuken en zij nodigde mij uit om in de woonkamer te gaan zitten, met twee kopjes koffie liep zij naar de woonkamer en zet de kopjes op de lage salontafel, zij bukte weer ver voorover en bleef zo nog even staan toen zij de melk en suiker dichter bij mijn kopje zette en keek met schuine ogen naar mij of ik toch wel naar haar haar borsten keek, zij ging tegenover mij zitten en ik zag dat zij nog een knoopje meer van haar blouse open had gedaan en haar wat te kleine bh te zien was, zij begon weer te kletsen en na een paar minuten vroeg zij of ik al een vriendin had, nee niet meer zei ik en vertelde dat het twee maanden geleden uit gegaan was en ik nog geen andere had, zij vertelde dat zij al bijna drie jaar weduwe was en sindsdien ook niets meer met een man gehad had en ik zag dat haar tepels alweer flink op kwamen zetten en bijna door haar nu strak om haar borsten zittende blouse staken, het gesprek ging nog verder over sex en zij vroeg toen zij het tweede kopje inschonk of ik al ooit sex met en oudere vrouw had gehad, nee nog nooit zei ik, zij kwam naast mij zitten en kwam tegen mij aan zitten en drukte haar lippen op mijn lippen, ik hoorde haar zwaarder adem halen en zij kreunde toen onze tongen met elkaar speelden, ik voelde dat zij haar hand op mijn strak in mijn broek zittende lul legt en er in knijpt en zij kreunde nog harder toen ik mijn hand over haar borst wreef, zij maakte zelf de rest van de knoopjes van haar blouse open en trok hem uit en liet toe dat ik haar bh los maakte en van haar borsten liet vallen, ik zoende de grote tepels en drukte haar zware borst wat omhoog en zoog de tepel diep in mijn mond, zij maakte mijn broek open en stak haar hand in mijn onderbroek en haalde mijn lul die snel recht overeind kwam staan uit mijn broek, hmm ziet er goed uit zei ze en boog voorover en zet haar warme lippen om mijn kloppende donkerpaarse eikel, zij zoog hard op mijn lul en ik voelde hem dieper in haar mond verdwijnen, ik schoof mijn hand onder haar rok en in haar slipje en zij stond op en liet mij haar slipje naar beneden schuiven, ik maakte haar rok open en liet die ook naar beneden zakken en zij stapte er uit, zij had haar kutje glad geschoren en ik zag al een paar druppels geil er uit komen en duwde haar op de bank, ik ging tussen haar benen zitten en drukte mijn mond op haar kutje en zij spreid haar benen en ik stak mijn tong tussen haar dikke schaamlippen, zij kreunde hard en schokte als ik over haar klitje likte, na tien minuten voelde ik haar kutje samen trekken en zij trok mij omhoog en ik zoende haar tepels nog een keer en toen zoende ik haar op haar mond en voelde mijn ruim 20cm lange en 5cm dikke lul tegen haar schaamlippen drukken, zij ging met haar hand tussen ins in en pakt mijn lul vast en richt hem tussen haar schaamlippen, neuk mij hard kreunde zij en slaat haar benen om mijn heupen en trok mijn harde lul nog dieper in haar kutje, mijn lul zat nog maar even in haar heet kutje en ik voelde al dat het niet lang zou duren eer ik haar kutje vol zou spuiten, ik speelde wat met haar borsten en voelde mijn ballen samen trekken, en keek haar even aan, ja spuit mijn kutje vol kreunde zij toen zij mijn lul nog harder en dikker voelde worden en klemde haar benen nog strakker om mijn heupen, acht dikke stralen sperma spoot ik diep in haar kutje en voelde haar kutje ook samen trekken, het duurde even voor zij weer ontspande en haar benen naast mij neer liet vallen, mijn lul bleef nog hard en ik begon weer diep in haar kutje te stoten en zij kreunde weer hard, ik leg haar voeten op mijnschouders en haar knie”n drukte haar zware borsten plat op haar buik en ik hield haar voeten vast en ramde mijn lul nog een paar keer diep in haar kutje, ik zag haar donker anus wat open staan en trok mijn lul uit haar kutje en ramde hem meteen diep in haar darmen, zij gilde even en kneep haar benen tegen elkaar en begon steeds harder te kreunen ik stoot mijn lul nog diep in haar kontje en zij kreunde dat zij weer bijna kwam, ik drukte een paar vingers in haar open staand kutje en wreef over haar klitje n zij verkrampte weer, nog even bleven we liggen en zij duwde mij weg en stond op, kom dan gaan we ons even afspoelen zei ze, zij trok mij mee naar de badkamer en terwijl het water van de douche wat warmer moest worden gaf zij nog een zoen en trok mij mee onder de douche, zij waste mij en vooral mijn lul die zijn kopje al wat naar beneden liet hangen, toen zij hem wast kwam hij weer overeind en onder de douche stak ik mijn lul nog een keer in haar kutje en spoot nog eens vijf dikke stralen ik har kutje, we wasten ons nog een keer en droogden ons af en gingen naakt naar beneden en trokken onze kleren weer aan, we dronken nog ene kop koffie en voor ik naar huis ging gaf zij mij nog een zoen op mijn mond en we spraken af om volgende week weer samen boodschappen te doen….