Anoniem verhaal toevoegen

Vreemdgaan?

Geplaatst op maandag nov 28, 2011 in categorie Overspel

Ondanks onze liefde voor elkaar bleef het neuken bij Anne altijd pijnlijk waardoor zij verkrampte en bij sexen niet de vonken er vanaf vlogen. Die zaterdag kwam Anne eind van de middag terug van het shoppen en stelde Lise aan mij voor. Lise bleek een oude studiegenoot, zij was getrouwd en woonde enkele dorpen verderop.
Ik had aan het huis gewerkt en stond op het punt een douche te nemen en me om te kleden. We dronken eerst samen iets, waarna ik me naar de badkamer begaf. Na het douchen en met schone kleren stapte ik de woonkamer in waar beide dames hun inkopen aan elkaar showden.
Anne had een leuke rok met blouse gekocht en ik zei doe eens aan. Ze trok haar kleren uit en paste de nieuwe outfit. Haar zwarte ondergoed scheen door de dunne stof en ik maakte daar een opmerking over. Klopt zij Anne maar ik heb ook een bijpassend setje gekocht.
Laat zien lachte ik, Anne pakte het uit en zei zal ik het even aantrekken. Ok, ze verklede zich ter plaatse en dit zag er stukken beter uit. Ik gaf haar een compliment en een zoen op de wang, toppie. En Lise wat heb jij gekocht en ze pakte schoenen en kleding uit. Showen vroeg ze, natuurlijk zei ik. Zij vond het leuk dat ik interesse toonde en een traan biggelde over haar wang.
Haar man toonde was nooit zo enthousiast beaamde ze. Lise trok zich even terug en kwam met nieuwe outfit de kamer binnen. Ik gaf haar nog wat tips om een riem te dragen en de blouse minder strak. Ja zij Anne dat staat leuker. Niet te sexy vroeg Lise, mooie waar mag gezien worden antwoordde ik. Zij zag er stralende uit en haar volle borsten, cup c gaven een prachtig decollete.
De korte rok lieten een prachtig beeld van haar slanke benen zien. Het is dat ik al verkering heb anders wist ik het wel grapte ik. Lise bloosde. Anne zei ik ga me omkleden en duik de keuken in. Ik bleef achter met Lise in haar sexy outfit. Het staat je fantastisch!
We praatten over van alles en nog wat en Lise maakte het zich gemakkelijk waarbij haar rok wat opschoof. Ik kreeg uitzicht op een witte string en verbeeldde me dat ik een vochtige plek waarnam. Ze schoof onrustig op de bank heen en weer. Haar aanblik liet ook mij niet onberoerd. Ik informeerde wat er was en ze zei dat ze zich opgewonden voelde door de sexy kleding en ik vind jullie zo lief en zorgzaam.
Ik schonk haar nog in en gaf haar een zoen op de wang en beroerde daarbij een borst. Ze kromp ineen en streek met haar hand over mijn broek. Ik trok haar overeind en gaf haar een diepe tongzoen. Tegelijkertijd streelde ik haar borsten en billen. Mijn hand gleef af en streelde de binnezijde van haar dijen. Steeds een stukje hoger tot ik de natte plek in de string bereikte. Ze smolt weg en kronkelde in mijn armen.
Ik zette haar voorover tegen de tafel en voerde langs achter een vinger langs de string in haar gleuf. Het geil druipte uit haar grot in mijn hand. Ik trok de string opzij en had intussen mijn neuker bevrijd en drukte langs achter in haar grotje. Tegelijkertijd masseerde ik haar klitje en haar borsten. Ze bereikte direct een orgasme terwijl ik in en uit haar grotje bleef pompen.
Het duurde niet lang voordat ik ging spuiten en tegelijkertijd bereikte zij een tweede orgasme. Ze genoot met volle teugen. Nadat ik had teruggetrokken knielde ze en likte mijn leuter schoon en we besloten met een tongzoen. We fatsoeneerden onze kleding en dekten de tafel. Tijdens de maaltijd zaten beide dames links en rechts van mij. De wijn deed haar werk en bij toerbeurt voeld ik een hand op mij dijbeen en verdwenen een of meerder van mijn vingers in een natte grot.
Plotseling zij Anne hebben jullie genoten zoeven. Het bleek dat zij ons bezig had gezien en wilde nu ook genieten. Ik daagde haar uit en trok haar op handen en voeten tegen de tafel. Ik stroopte haar spijkerbroek omlaag, zij bleek er niets onderaan te hebben. Zo, moet je voelen en pakte de hand van Lise om deze door de klit van Anne te wrijven. Heerlijk zij Anne en gaf haar een zoen op de mond, die overging in een tongzoen.
Intussen wreef ik door de klit van Anne en drukte langs achter mijn eikel bij haar naar binnen. Tegelijkertijd voelde ik de vingers van Lise die zowel mijn neuker als haar klittoris beroerden. Ik trok me terug en smeerde het geil van Anne in haar anus ter voorbereiding van mijn penetratie.
Terwijl ik haar in haar sterretjes neukte was Lise geknield en likte de kut van Anne. Anne kwam hard en luid klaar, waarna de dames van plaats verwisselden. Je hebt nog niet alle pakjes gezien, zij Anne, he Lise. Nee zij Lise het mooiste moet nog komen. Het laatste pakje bevatte een voorbind dildo. Een speeltje voor hun samen, Anne bond hem voor waarbij ze een penis in haar kut stopte. Met de andere kant penetreerde ze de kut van Lise. Beide dames neukten elkaar tot meerdere hoogtepunten.
Ik stond tussen en in en twee monden en tongen beroerden mijn pik. Als laatste neukten ze mijn beiden met de dildo in mijn kont. Een nieuwe verassende ervaring. Later bleek dat Anne en Lise elkaar al vanaf school kenden maar elkaar al enkele jaren wekelijks troffen en van elkaar genoten.